Μενού
Your Cart

Ηλεκτρόδια "Skintact"

Κατασκευαστής: Skintact
Αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια F-55 με διάμετρο 55mm. Διαθέτουν σήμανση CE.Έχουν άριστη συγκολλητική ικανότητα χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα κατά την αποκόλληση τους και είναι απο υλικό foam.Έχουν κούμπωμα για στέρεη σύνδεση επενδυμένο με AG/AgCl..Η συγκολλητική τους πλευρά αποτελείται από μη το..
3,30€
Κατασκευαστής: Skintact
Αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια για τέστ κοπώσεως FS-50 με διάμετρο 50mm. Διαθέτουν σήμανση CE.Έχουν άριστη συγκολλητική ικανότητα χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα κατά την αποκόλληση τους.Έχουν κούμπωμα για στέρεη σύνδεση επενδυμένο με AG/AgCl.Η συγκολλητική τους πλευρά αποτελείται από μη τοξική και υπο..
4,20€
Κατασκευαστής: Skintact
Αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια για τέστ κοπώσεως FS-524. Διαθέτουν σήμανση CE.Έχουν άριστη συγκολλητική ικανότητα χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα κατά την αποκόλληση τους.Έχουν κούμπωμα για στέρεη σύνδεση επενδυμένο με AG/AgCl.Η συγκολλητική τους πλευρά αποτελείται από μη τοξική και υποαλλεργική ουσία...
4,70€
Κατασκευαστής: Skintact
Αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια RT34 22 x 34mm. Διαθέτουν σήμανση CE.Έχουν άριστη συγκολλητική ικανότητα χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα κατά την αποκόλληση τους και είναι απο υλικό foam.Η συγκολλητική τους πλευρά αποτελείται από μη τοξική και υποαλλεργική ουσία.ίναι συσκευασμένα σε σακούλα αλουμινίου γ..
6,50€
Ηλεκτρόδια νεογνικά F-301
Κορυφαίο
Κατασκευαστής: Skintact
Αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια  F301 νεογνών. Διαθέτουν σήμανση CE.Έχουν άριστη συγκολλητική ικανότητα χωρίς να τραυματίζουν το δέρμα κατά την αποκόλληση τους.Έχουν κούμπωμα για στέρεη σύνδεση και είναι στρογγυλά - 30mm. Η συγκολλητική τους πλευρά αποτελείται από μη τοξική και υποαλλεργικ..
5,20€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)