Οι πάνες και τα βρακάκια της σειράς Molicare απο την Ηartmann, δεν είναι οι συνηθισμένες πάνες που θα βρείτε στα σουπερ μαρκέτ και στα καταστήματα με χαρτικά είδη! Tα προϊόντα της σειράς Molicare αποτελούν την λύση στο θέμα της ακράτειας! Διαφέρουν σημαντικά και καθώς οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν επαρκώς τα πλεονεκτήματα τους θεωρούν "εύκολη" λύση να συνεχίσουν να αγοράζουν τις πάνες τους απο καταστήματα που δεν είναι ειδικοί στην ακράτεια και δεν τους κατευθύνει κάποιος για το σωστό προϊόν,δίχως να έχουν την απαραίτητη ενημέρωση, αντιμετωπίζουν τα καθημερινά προβλήματα των διαρροών, των ερεθισμών του δέρματος, τις δυσάρεστες οσμές με αποτέλεσμα την απόγνωση οτι δεν υπάρχει κάποιο προϊόν που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του!

Γιατί να επιλέξω πάνα ή βρακάκι ακράτειας Molicare;

  • Χωρίζονται σε 2 κατηγορίες ημέρας και νύχτας! Ο διαχωρισμός έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την απορροφητικότητα. Οι πάνες και τα βρακάκια ημέρας έχουν την διπλάσια απορροφητικότητα απο τις υπόλοιπες της αγοράς στα ράφια των σούπερ μάρκετ, ένω της νύχτας έχουν την τετραπλάσια απορροφητικότητα όπου τις κάνει τις πλέον μοναδικές στην Ελληνική αγορά με επιπλέον αποτέλεσμα να είναι και οι πιο οικονομικές καθώς μειώνουμε τις αλλαγές τους σημαντικά!!!
  • Είναι απο υφασμένο υλικό,σαν εσώρουχο απο ύφασμα! Άρα διαφέρουν απο τις περισσότερες πάνες στα ράφια των σουπερ μάρκετ καθώς αυτές είναι από πλαστικό,το οποίο προκαλεί ερεθισμούς και συγκάματα στο δέρμα!
  • Δεν έχουν εσωτερικές ραφές! Άρα δεν υπάρχουν σημεία πίεσης στο δέρμα με αποτέλεσμα να μην έχουμε ερεθισμούς και συγκάματα και σε συνδυασμό με το non- woven υλικό κατασκευής τους μηδενίζουν τις κοκκινίλες και σαφώς προλαμβάνουμε και τα δυσάρεστα αποτελέσματα να δημιουργηθούν κατακλίσεις στην ευαίσθητη αυτή περιοχή,όπου στατιστικά οι κατακλίσεις στο κόκκυγα προέρχονται από πάνες/βρακάκια τα οποία είναι κατώτερης ποιότητας!
  •  Aπορροφητικότητα! Το καινοτόμο σύστημα της σειράς Molicare στο πυρήνα της πάνας/βρακάκι δεν έχει μόνο κυτταρίνη για να συγκρατήσει την υγρασία αλλά επιπλέον το υλικό S.A.P.Το S.A.P. σημαίνει Super Absorbent Polymer (Υπερ απορροφητικό πολυμερές) και έχει την ιδιότητα να μετατρέπει σε τζελ τα υγρά με αποτέλεσμα να συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό του χωρίς να υπάρχει η αίσθηση του νωπού/βρεγμένου σε επαφή με το δέρμα! Συνεπώς απο την αρχή μέχρι και την επόμενη αλλαγή της πάνας ο χρήστης διατηρείτε πάντα στεγνός!!! Επιπλέον το S.A.P. έχει και την ιδιότητα να εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και να τις εγκλωβίζει στο τζέλ!
  • Χωρίς διαρροές! η κάθε πάνα/βρακάκι διαθέτει επιπλέον 2 στρώματα ασφαλείας στα τοιχώματα της πάνας τις καθιστούν τις πλέον ασφαλείς για ανεπιθύμητες διαρροές!! Επίσης σημαντικός παράγοντας είναι και η επιλογή του κατάλληλου μεγέθους ανάλογα με την περιφέρεια του χρήστη.Επιπλέον όλα τα προϊόντα έχουν ειδικούς δείκτες όπου φαίνεται η πληρότητα σε υγρά στην πάνα ή το βρακάκι, άρα μπορείτε εύκολα να ξέρετε πότε θα κάνετε την επόμενη αλλαγή.
  • Δερματολογικά ελεγμένες και φιλικές προς το δέρμα!
  • Εξαιρετικά οικονομικές σε συνδυασμό με το κόστος και συγκριτικά με τις αλλαγές σε σχέση με τις υπόλοιπες πάνες της αγοράς!

Τώρα γνωρίζετε ότι η επιλογή της σειράς Molicare είναι η σωστή επιλογή και η οριστική σας λύση στο θέμα της ακράτειας!