Μενού
Your Cart

Herdegen

Brand: Herdegen
Καρέκλα με Δοχείο  WC Βαριατρικό "Ocean" HerdegenΜαλακή επένδυση καθίσματος και πλάτης για βέλτιστη υποστήριξη στη πλάτη με αναπαυτικό κάθισμα.Βαρέως τύπου.Αδιάβροχο κάθισμα και πλάτη απο δερματίνη.Κάθισμα και δοχείο αποσπώμενο για εύκολή χρήση.Χαλύβδινο πλαίσιο με εποξική επικάλυψη.Μέγιστο βάρ..
195,00€ 220,00€
Brand: Herdegen
Καρέκλα με Δοχείο WC  "Ocean New Club" HerdegenΜαλακή επένδυση καθίσματος και πλάτης για βέλτιστη υποστήριξη στη πλάτη με αναπαυτικό κάθισμα.Αδιάβροχο κάθισμα και πλάτη απο δερματίνη.Κάθισμα και δοχείο αποσπώμενο για εύκολή χρήση.Χαλύβδινο πλαίσιο με εποξική επικάλυψη.Μέγιστο βάρος χρήστη: 130 ..
110,00€ 125,00€
Brand: Herdegen
Καρέκλα με Δοχείο WC "Ocean  Even" HerdegenΜαλακή επένδυση καθίσματος και πλάτης για βέλτιστη υποστήριξη στη πλάτη με αναπαυτικό κάθισμα.Αδιάβροχο κάθισμα και πλάτη απο δερματίνη.Κάθισμα και δοχείο αποσπώμενο για εύκολή χρήση.Χαλύβδινο πλαίσιο με εποξική επικάλυψη.Μέγιστο βάρος χρήστη: 130 Kg..
120,00€ 135,00€
Φουσκωτή Λεκάνη Λουσίματος με Σάκο Ντουζ Φουσκωτή Λεκάνη Λουσίματος με Σάκο Ντουζ
Κορυφαίο
Brand: Herdegen
• Με ειδικό σάκο νερού 2 λιτ • Με βαλβίδα αποστράγγισης & σωλήνα για εύκολο & γρήγορο άδειασμα του νερού. • Φουσκώνει με το στόμα ή με την αντλία με κωδικό 0810546...
32,50€
Brand: Herdegen
To Rollator Βαρέως Τύπου ALUSTYL'MAX  έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άνεση και ευκολία όπου και εάν χρειάζεται. Έχει πολύ μεγαλύτερο πλάτος καθίσματος απο κάθε άλλο rollator. Χάρη στην ισχυρή και στοιβαρή κατασκευή του είναι εξαιρε΄τικα ανθεκτικός. Για μέγιστο βάρος χρήστη έως 180kg.Τα χαρακτηρ..
265,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)