Μενού
Your Cart

Η εταιρεία

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ MEDY

Η εταιρεία MEDY δραστηριοποιείται από το 2014 και παρέχει ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε συνεργασία με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Ακολουθώντας την εξέλιξη των ιατροτεχνολογικών υλικών και αναζητώντας λύσεις για θέματα που απασχολούν πληθώρα συναθρώπων μας, παρέχουμε καινοτόμες και πρωτοποριακές θεραπείες για την βέλτιστη ποιότητα της καθημερινότητας μας και την απλοποίηση διαδικασιών που διευκολύνουν τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Με πανελλαδικό δίκτυο επιστημονικών συνεργατών, παρέχουμε στο χώρο σας δωρεάν επίσκεψη για την αξιολόγηση και την ικανοποίηση των αναγκών σας, καθώς δωρεάν δειγματισμό υλικων και εκπαίδευση από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες υγείας στους τομείς των:

Μοντέρνας Τραυματιολογίας – (Έλκη κατακλίσεως, φλεβικά και αρτηριακά έλκη, διαβητικά έλκη, εγκαύματα κ.α.)
Διαχείρισης ούρων – Αποκατάστασης – (Ακράτεια, επίσχεση, νευρογενής κύστη, καθετήρες ουρητηροστομίας κ.α.)
Oστομικών – (κολοστομία, ειλεοστομία, ουρητηροστομία, νεφροστομία)
Ορθοπεδικών – (αεροστρώματα, κρεβάτια, αναπηρικά αμαξίδια κ.α.)
Διατροφής – (πρωτεϊνικά σκευάσματα ειδικής σίτισης, εντερική διατροφή για σίτιση μέσω καθετήρα κ.α)

Επιπλέον σε εμάς μπορείτε να βρείτε αναλώσιμα υλικά για την αντιμετώπιση της ακράτειας όπως πάνες,βρακάκια,σερβιέτες και υποσέντονα. Όπως και πληθώρα απο βοηθήματα μπάνιου (καρέκλες, τουαλέτες, ανυψωτικά κ.α)  και διάφορα βαδιστικά βοηθήματα (μπαστούνια,βακτηρίες,πατερίτσες κλπ).

Επίσης φυσικά θα βρείτε και προϊόντα προστασίας απο τον Covid-19 όπως χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης, μάσκες KN95,αντισηπτικά σε όλα τα μεγέθη και εξεταστικά γάντια!

 

Η εταιρεία XV MEDICALS MIKE είναι πιστοποιημένη βάσει προτύπου ISO 9001:2008 και με Υ.Α 1348  επίσημος διανομέας ιατροτεχνολογικών υλικών και συμβεβλημένος πάροχος με τον ΕΟΠΥΥ για αναλώσιμο υγιειονομικό υλικό,ορθοπεδικά είδη και Σκευασμάτα Ειδικής Διατροφής.


Στοιχεία Επιχείρησης
Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα του Medy.gr παρέχονται από την επιχείρηση XV MEDICALS MIKE.

Τα ακριβή στοιχεία της εταιρεία έχουν ως εξής:
XV MEDICALS MIKE
Εμπορία Ιατρικών Ειδών
ΑΦΜ: 800985609 ΔΟΥ: Αγίων Αναργύρων
Ψαρών 20, Τ.Κ. 13561, Άγιοι Ανάργυροι
Τηλ: 2102693947

Αρ.ΓΕΜΗ: 146335801000