Μενού
Your Cart

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ COURIER,TAS COURIER ή μεταφορική εταιρεία ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας πχ αναπηρικό αμαξίδιο,νοσοκομειακό κρεβάτι κλπ.Εξυπηρετούμε πανελλαδικά.


Χρόνος παράδοσης για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα διαθέσιμα στο φυσικό μας κατάστημα είναι 24ώρες απο την  λήψη της παραγγελίας για παραδόσεις εντός Αττικής και 1-2 εργάσιμες για την επαρχία. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι στην αποθήκη μας ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες απο την  λήψη της παραγγελίας για παραδόσεις εντός Αττικής και 2-3 εργάσιμες για την επαρχία.

Κόστος μεταφορικών Ολές οι αποστολές πανελλαδικά με χρέωση 3€ (Ισχυει για ποσά έως 75€). Εξαιρούνται αναπηρικά αμαξίδια,νοσοκομειακά κρεβάτια και γερανάκια ανύψωσης (Τα μεταφορικά καθορίζονται κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης και οι αποστολές γίνονται συνήθως με μεταφορική εταιρεία-ενδεικτικά για αναπηρικό αμαξίδιο 10€,νοσοκομειακό κρεβάτι 25€ και γερανάκια ανύψωσης 25€,οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με την περιοχή). Σε περίπτωση αντικαταβολής μετρητών επιπλέον κόστος 2€.