Μενού
Your Cart

Θερμόμετρα

Όλα τα προϊόντα για Θερμόμετρα. Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές και την μεγάλη ποικιλία προϊόντων για Θερμόμετρα.

Κατασκευαστής: Alphamed
ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ALPHAMED UFR-106 Μοντέλο UFR106 Μέτρηση ακρίβειας ± 0,2 ℃ / ± 0,4 ℉ Μέτρηση εντοπισμού Μέτωπο και επιφάνεια αντικειμένου Ηχητική ειδοποίηση 10 σημάτων σε εμπύρετη κατάσταση (από 37,5C° και άνω) Οθόνη με κόκκινο φωτισμό σε εμπύρετη κατάσταση (από 37,5C° και άνω) Μέτρηση εύρου..
35,00€
Κατασκευαστής: Hartmann
Ηλεκτρονικό θερμόμετρο τεχνολογίας υπερύθρων με δύο μεθόδους μέτρησης και εξαιρετικά σύντομο χρόνο μέτρησης: από το αυτί 1 δευτερόλεπτο ή με άγγιγμα στο μέτωπο 3 δευτερόλεπτα. Με υπερμεγέθη ψηφιακή οθόνη. Ακουστικό σήμα για υπόδειξη της ετοιμότητας λειτουργίας και της ολοκλήρωσης της μέτρησης. Αποθή..
49,00€
Κατασκευαστής: Hartmann
THERMOVAL® RAPID FLEX Από τη HartmannΨηφιακά θερμόμετρα με μαλακή, εύκαμπτη μύτη για ασφαλή χρήση χωρίς τραυματισμούς σε νεογέννητα και παιδιά μικρής ηλικίας.Τα θερμόμετρα Thermoval® Rapid Flex προσφέρουν εύκολη και γρήγορη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος, καθώς η καινοτόμος τεχνολογία..
9,00€
Κατασκευαστής: Hartmann
Ηλεκτρονικό θερμόμετρο πυρετού με ευανάγνωστη, διαυγή ψηφιακή οθόνη. Χρόνος μέτρησης περ. 60-90 δευτ. Ακουστικό σήμα για υπόδειξη της ετοιμότητας λειτουργίας και της ολοκλήρωσης της μέτρησης. Αποθήκευση της μέτρησης. Αυτόματη απενεργοποίηση. Με αδιάβροχο και άθραυστο περίβλημα. Απολυμαίνεται. Με αντ..
3,50€
Κατασκευαστής: Jiacom
Το Jiacom FR800 είναι εγκεκριμένο από το FDA της Αμερικής, Θερμόμετρο υπέρυθρης μέτρησης. Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά του 1-δευτερολέπτου χρόνου μέτρησης και της τεχνολογίας υπέρυθρης ενέργειας, χωρίς επαφή, το FR800 μπορεί να προσφέρει μια εμπειρία λήψης θερμοκρασίας χωρίς άγχος. Ο αλγόριθμο..
19,99€ 35,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)