Μενού
Your Cart

Περιποίηση στομίας

Κατασκευαστής: Convatec
Η διακριτική ζώνη που προσφέρει μέγιστη ασφάλεια στο σύστημα 2 τεμαχίων.Η ζώνη συγκράτησης CONVATEC είναι διακριτική όταν τη φοράτε, κατασκευασμένη από μαλακό και άνετο υλικό.Εξασφαλίζει ότι ο σάκος θα παραμείνει στη θέση του για όσο χρειαστεί πάνω στην βάση πριν την επόμενη αλλαγή.Mήκος ζών..
7,00€
Κατασκευαστής: Convatec
Τα SensiCare μαντηλάκια καθαρισμού είναι ιδανικά για όλες τις στομίες και αφαιρούν τα υπολλείματα του κολλητικού υλικού χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. Δεν έχουν άρωμα.Δεν αφήνει κατάλοιπα.Προστατεύει, ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα.Υποαλλεργικό Αποφύγετε τώρα την δερματίτιδα και τους ερεθισμούς..
7,00€
Κατασκευαστής: Convatec
Η Stomahesive Πάστα συγκόλλησης εφαρμόζεται πριν την τοποθέτηση της βάσης ή του σάκου για να στεγανοποιήσει και να προστατέψει απο τυχόν διαρροές απο πτυχές που σχηματίζει το δέρμα και δεν γίνεται σωστή εφαρμογή της βάσης ή του σάκου.Προστατεύει το δέρμα. Απο υδροκολλοειδές υλικό...
16,00€
Κατασκευαστής: Convatec
Σπρεϋ για εύκολη και ανώδυνη αφαίρεση του σάκου κολοστομίας/ουρητηροστομίας /ειλεοστομίας ή της βάσης της στομίας απο το δέρμα. Δεν ερεθίζει. Διευκολύνει 100% την αποκόλληση του σάκου. Αποφύγετε τώρα την δερματίτιδα και τους ερεθισμούς!..
17,50€
Κατασκευαστής: Convatec
To Silesse είναι ένα προστατευτικό φιλμ φραγής που στεγνώνει πολύ γρήγορα για να σχηματίσει μια ανθεκτική και καταπραϋντική μεμβράνη σιλικόνης στο δέρμα και εφαρμόζεται πριν την τοποθέτηση της βάσης ή του σάκου.Απο 100% σιλικόνη,Προστατεύει, ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα.Υποαλλεργικό Απο..
15,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)