Μενού
Your Cart

Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελίας σας με τους εξής τρόπους:
α) Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό :
Σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς :
Αριθμός Λογαριασμού: 5027092019334
IBAN: GR6501720270005027092019334
Όνομα Δικαιούχου: ΧV MIKE

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται το Ονοματεπώνυμο σας ή ο αριθμός της παραγγελίας και να μας ειδοποιήσετε γραπτώς ή τηλεφωνικώς ώστε να ενημερώσουμε την κατάσταση πληρωμής στο σύστημα και να αποσταλεί η παραγγελία σας άμεσα.

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που τοποθετείται η παραγγελία στο σύστημα. Αν η διαδικασία πληρωμής δεν ολοκληρωθεί μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Το κόστος τραπεζικής συναλλαγής (σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει από λογαριασμό άλλης τράπεζας βαρύνει τον εντολέα. Τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής δεν αφορούν δικές μας χρεώσεις και επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις, παρακαλούμε καταθέστε το χρηματικό ποσό από τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς ή απ’ ευθείας σε κάποιο υποκατάστημα αυτής.

β) Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, Diners, American Express) μέσω Viva Payments
γ) Πληρωμή μέσω PayPalΠατώντας επιβεβαίωση της παραγγελίας, θα μεταφερθείτε στον επίσημο δίαυλο πληρωμής, όπου συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας και ολοκληρώνεται η πληρωμή. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία θα μεταφερθείτε αυτόματα πίσω στην ιστοσελίδα μας για την επιβεβαίωση ενώ θα λάβετε και το αντίστοιχό e-mail επιβεβαίωσης από εμάς.

Παρακαλώ σημειώστε ότι με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης όπως αυτοί αναφέρονται στο σχετικό σύνδεσμο