Μενού
Your Cart

Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας είναι συμβεβλημένος πάροχος σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, ορθοπεδικά είδη και ΣΕΔ με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα σε επιθέματα κατακλίσεων, οστομικά υλικά, καθετήρες, ορθοπεδικά είδη, αμαξίδια, νοσοκομειακά κρεβάτια και σκευάσματα ειδικής διατροφής.

Σε περίπτωση που έχετε ιατρική γνωμάτευση για τα παραπάνω είδη επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για το πως μπορείτε να παραλάβετε τα υλικά σας!

  • Εάν έχετε κατακεκλιμένο άτομο που χρήζει φροντίδας και δεν γνωρίζετε πώς να περιποιηθείτε και να αντιμετωπίσετε τα έλκη των κατακλίσεων, μπορείτε να μας καλέσετε για μια δωρεάν εκτίμηση για να σας δώσουμε την λύση!

  • Εαν έχετε κολοστομία/ειλεοστομία/ουρητηροστομία ή νεφροστομία και χρειάζεστε ενημέρωση για την περιποίηση της ή ακόμα και με ποιό τρόπο μπορείτε να προμηθευτείτε τα υλικά σας, επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε!

  • Επιπλέον εαν χρησιμοποιείτε αυτολιπαινόμενους καθετήρες ή περιπεικούς καθετήρες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια εκπαίδευση ορθής χρήσης ή και για τον τρόπο πως να προμηθευτείτε τα υλικά σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε μια δωρεάν επίσκεψη από εξειδικευμένο προσωπικό που θα αξιολογήσει και θα σας προτείνει εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Ακόμη προσφέρουμε δωρεάν και άμεσα αποστολή δειγμάτων στο χώρο σας και εκπαίδευση από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

Επιλέγοντας τα προϊόντα μας, εξασφαλίζετε τακτική παρακολούθηση και υποστήριξη του ασθενούς καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής των υλικών χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 2693947 ή με email στο info@medy.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.